Jump to content

smukc

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About smukc

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. smukc

    Low voltage at ECU

    wired in ecu directly and now it is error free voltage is ok and car starts but dies right after ( but i think that this is a map foult )
  2. smukc

    Low voltage at ECU

    So i cut the wire from pin 5 out from eccs and mesured pins on ecu 59, 109, 49 they stil have the same voltage oround 9v
  3. smukc

    Low voltage at ECU

    Only error showed in upper post, but ecu is reading the same voltage as i am messuring at the pin 5 on eccs reley
  4. smukc

    Low voltage at ECU

    Yes i was mesuring on the same ground (attached to chasis )
  5. smukc

    Low voltage at ECU

    Terminal conection looks ok also contacts in there looks ok is it possible that some ground from the ecu is playing up...
  6. smukc

    Low voltage at ECU

    i have mesured pins on eccs and pins on the ecu and mesurements are: ECCS reley: pin1=12.26v pin2=11.20v pin3= 12,26v pin5= 8.9v ECU: pins 49,109,59 and also at crank sensor all have 8.91v airflow meter is deleted ( i am using IAT sensor ) pin18= pin2 onfuel pump reley have 9.53 and fuel pump directly have 11.9v If i jump wire the eccs reley i get normal voltage ( same as batery ) but car dies or it leans out and dies...
  7. smukc

    Low voltage at ECU

    Voltage drops on pin 5 at the relay. Tried couple of them ( all from the car so they were old ) they all drop voltage will buy a new relay and try with new one.
  8. smukc

    Low voltage at ECU

    Update: I presed conector deeper in to the conection and the resistance on grounds is gone. But low voltage is still present, also on pin 16 i have same power as on the 59 (9-10v). When i hardwired the eccs relay the car could berely start and die right after. if i put everything back to original state( no hardwire ) when i turn the key fuel pump is runing all the time does not stop( priming in ecu is set to 3s) , when car starts sometimes it idles ok but when i touch the gas pedal some reley at my foot start kliking ( lhd ) and car dies or berely stays on and recover ( maybe fuel pump reley ? ) ... also ecu disconects while cranking engine... realy lost here
  9. smukc

    Low voltage at ECU

    i have wideband conected to an v4 i will set the value to what you recomend. i mesured resistance betwen ecu ( not on adaptalink ) and chasis if this is not ok will direct conection on wires betwean ecu and adaptalink sort this problem out ?
  10. smukc

    Low voltage at ECU

    Update: hardvired eccs and now i have same voltage on ecu but error on an volt 4 is still present sometimes lov sometimes high.. also i mesure the resistance on ground vires around 15ohm should i consider to wire new grounds ? or is it posible that contacts are bad?
  11. smukc

    Low voltage at ECU

    Posted this in the other thread but noticed that it vas for vipec Hi i have problem with low vlotage on ecu but eccs relay is OK ( replaced and masured ) voltage sometimes drops as low as 9v if i conect original ecu voltage still drops but not so much 11.4v any ideas? car is s14a silvia with swaped rb25 det s2 i am chasing this electrical phantom for 2 days now and going nuts... I get this errors ( atached image ) and atached log of runing car Lem g3 updated to g4 with adaptalink Best regards Log 13-07-19 7;04;50 pm.llg
  12. smukc

    Re: BASE MAPS

    Can someone provide me a base mape for rb25dett from skyline r33 spec 2 with iat sensor and 550cc injectors Best regards
  13. i tested it on the work bench conects with no problem directly power on ecu and power to adaptalink , so the foult is obviously on wiring .
  14. Hi guys I have problem with ling g3 ( updated to g4 ) & adaptalink for rb 25det ( skyline r33 ) i am using it in rb25det swaped s14 So the problem is i canot conect to ECU drivers are instaled corectly, and also when i turn igniton off and take key out the power stays on? Note that i bought this as second hand unit so i dont know if it works at all Should i look for some ground/wiring problem or new ECU
×
×
  • Create New...