Jump to content

tomer20vt

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About tomer20vt

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hello i have ibiza 2005 20vt stroker engine and ecu link g4+ plug and play after driving in the highway i see rpm gauge 0 and the engine still runing and after few secends oil pressure light turn on i immediately shut off the car and after a minute i start the car again and no light the rpm gauge work again and the car drive good. someone have idea what caused this?
  2. according link g4+ softwere it show ecu temp 70C it is to hot?
  3. hi i have audi tt and got link g4+ ttlink plug and play/ the ecu located inside engine bay and get very hot inside i touch the ecu and after driving the ecu very hot it is ok does the ecu have hot protection? what can i do to cold the ecu or to leave it like this? thank you for the help/
  4. yes i have rpm showing when cranking
  5. adamw i try to upload the auditt basemap and the car wont start. set base timing etc- do you mean to ignition timing map?
  6. hello everyone. i bought link g4+ ttlink my car is ibiza fr 2005 built engine 20vt stroker 2.0l id1000 injectors big fuel rail and fuel pressure regulator i know to tune cars but and the car wont start i need help from somwone can uplod me base map or mybe help me to start the car do i need to configure any sensor in the ecu? thank you for the help
×
×
  • Create New...