Jump to content

lemmy01

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

About lemmy01

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 09/30/1967

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. What setting works for you falling or rising edge? I set up a 2grfe with a v88 years ago and i got trigger failures with rising edge.With falling it works now years without problems
  2. Post you a email Dave. Thanks
  3. My wife bought a new car a Ariel Atom with rotrex charger.It could be possible that im a little involved in that decision There is a hydra nemesys ecu installed. The softwareinterface is a crap and its a older unit. So i decide to upgrade to a Vi-Pec because i'm very happy with the V88 in my mr2/2gr-fe setup. The engine is a honda k20A2 so a v44 should be sufficient. If some has a used v44/v88 for reasonable price please give me a pm!
  4. Do you clear all errors? Try to clear the ecu and software error codes first.
  5. Try the idle ignition trim feature.
  6. You need this: http://www.motec.com/e888e816/e888e816overview/
  7. Dont know exactly but i think its not a good idea to operate with link software on a vi-pec. Ask simon about that BEFORE you make a store or something else with the link software. i open your MAP-File in VTS with no error messages.
  8. Sorry but dont understand last post.Could you connect with the vipec software yet? For DBW :- you must clear all the errors ECU and software - calibrate the FPS sensor - calibrate the ethrottle. You should be carefuly with the DBW dont power it on a long time before it is calibrated and working correct. If you get errors look at the online help in the vipec software if your wirering is correct. Post the error here. You are the one with the spyder? Dont know what map i gave you.Could you please mail them to me,so i check if it is the right one.
  9. I get this message when I tried to load a link map in the vipec software. Is your base map maybe a link map?
  10. No, the ignition wires to the coils or plugs. All wires that draw a lot of current or high voltage are bad they should go seperated from the triggers or sensor wires.
  11. The grease don't help.if your trigger wires are parallel to the ignition wires you have induction. To test you could route the wires straight to the trigger sensors.( 1 feet distance to all other wires)
  12. Is it possible that your wires of the trigger sensors are to close to the ignition wires? That corrupts the signal. Try to reroute or use better shielding.
  13. Due to the fact that Vi-Pec and Link are not competitors, it where nice to have a comparrision Table of the differant brand ecu's. storm/V44 Extreme/V88 There are a lot of people in forum's saying Link and Vi-pec is no difference other than the name. I think it's your interrest to clear this misunderstanding.
  14. I agree to do more testing before releasing a Firmware update with new features, but the last update is 8 month ago. So what about a bugfix release? We live 8 month with a lot of unresolved bugs that are quite simple to fix. Could you please think about divert the firmware-updates in bugfix releases and new feature releases?
×
×
  • Create New...