Jump to content

Zilvia 444

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Zilvia 444

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ill appreciate any help 1 _ I recently wired a g4+ storm black to a 2jz gte vvti. The engine is starting and runing perfectly but i'm noticing that the Digital input 1 is always active although i didn't assign anything to it . 2 _ Can i use the Std Bosch ntc as a calibration for the 2jz gte vvti coolant temp sensor . Thank you in advance 2jz gte vvti base file.pclr
  2. Hello scott thanks again for your help i tried starting the engine . surprisingly it started and its running like a charm. but the weird thing is the auxiliary AF and AI are off with the engine running . and the other weird thing is the trigger settings . in order to get rpm reading and trigger 1 and 2 signal i had to change the trigger settings and then put the same settings again. The good thing is the trigger scope waves am getting with the engine on . they seem normal for a reluctor sensor . today ill get a screen shot of the waves . Thanks for your time.
  3. Thank you for your reply i checked the sensors wiring ,its all correctly connected . my reluctor arming thresholds are in the attachment . thank you for your help.
  4. Hello today i planed to check the trigger and other signals to see if everything is good before starting the engine. so i crank it with the trigger scope on and i received this reading in the attachment . I need to knock if these readings are correct . cause they seem weird to me. trigger signal 1 and 2 are green with a yes . no trigger error. rpm is reading 190. crank is set as reluctor . multi tooth . and the number of teeth is 12. cam is set as reluctor . sync mode is cam pulse 1x thank you in advance .
  5. Hello i would like to know i anyone used a cruise control actuator as a throttle blade kicker for anti lag system . and if anyone know how to connect the cruise control actuator to a relay and switch it using the same ALS DI ground switch . thank you in advance .
  6. Hello i would like to know i anyone used a cruise control actuator as a throttle blade kicker for anti lag system . and if anyone know how to connect the cruise control actuator to a relay and switch it using the same ALS DI ground switch . thank you in advance .
  7. Hello I Need a 1JZ gte non vvti base file and 2JZ gte vvti base file . Email: nicolassabra444@gmail.com Thank you in advance .
  8. Hello,Here is some trigger scope images.I am still seeing trigg error.you can see that the trig1 signal sometimes is going straight. Image 3, 4, 5, and 8.Image 6 and 7 seems to be good, i did not face any trig error when i captured image 6 and 7. but they were on very low rpm. on the same settings when i took it above 1000 rpm, it gave me image 8 with lots of trig error.Image 9 is captured while dataloging "pathfinder 4.0 datalog with image of trigger scope 9"please check all the files attached. is it possible that the trigger wheel is causing this problem? or the crank sensor? or is it interference/noise?
  9. Hello I would like to know the proper set up for a 60-2 trigger wheel and a crank angle sensor for a v8 engine. As i read, the first piston should be at TDC and the trigger wheel should be installed as the tooth number 15 from missing teeth should be aligned with crank sensor . please correct me if I'm wrong . Thank you in advance .
  10. HELLO again i installed the link ecu in parallel with the vehicle ecu and installed a reluctor crank sensor on the front of the engine . The engine started but it's slow through the rpm and feels hesitant . we did all the calibrations required and check the firing order but still no luck .injectors duty cycle is around 40 at idle and rise up with the rpm NB: the car is parked and not under load .
  11. Hello i have a dodge ram 1500 year 2000 in the shop . i want to install a link g4+ storm, it has an automatic transmission . so i was thinking about cutting off the injectors coils and fuel pump control wires from the stock ecu and reconnect it to the link ecu.then bypassing sensors signals also to the link ecu. can we do it or the link ecu will get fault sensor signals ?
  12. should I keep the stock 2jz gte vvti igniter on link g4+ xtreme if am aiming for 600hp?
  13. Can I use 2jz gte vvti knock sensors to detect knock on link g4 + xtreme without a knock block? S
×
×
  • Create New...