Jump to content

WCP

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

  1. WCP

    V88 and G4+ file tunes issues

    Thank you Adam, https://rivaracing.com/i-18698564-riva-vi-pec-v88r3-pro-series-yamaha-ecu.html is the new Riva/ViPEC ecu for my engine. This is correct and will run the new files i have correct? Also, is there a difference between the G4 and a G4+, and will they both take the G4+ ?
  2. WCP

    V88 and G4+ file tunes issues

    I have an older V88 ViPEC (2008) for a watercraft, i have a couple tune files from a new ViPEC G4+ and wondering if there will be any issues? My ViPEC V88 software was updated to current. I tried to open these new tune files from desktop using this software update and would not open it. Do i have to buy a newer ViPEC to run these files or is there an update again for my older V88? The new ViPEC is the V88R3, mine is the older V88.
  3. WCP

    v88 and G4+ map tunes

    I have the latest version loaded VTS V4.9.9.1784 (11-11-13)
  4. WCP

    v88 and G4+ map tunes

    I have an older V88 ViPEC (2008) for a watercraft, i have a couple tune files from a new ViPEC G4+ and wondering if there will be any issues? My ViPEC V88 software was updated last year. I tried to open these new tune files from desktop using this last years software update and would not open it. Do i have to buy a newer ViPEC to run these files or is there an update again for my older V88? The new ViPEC is the V88R3
  5. Thank you,should i up the logging rate?
  6. HUGE thanks to Adam for all his help, thank you sir! Ran great today, i set rpm limit to 9800 and ign cut is on but only gets 9140+/- rpm. Adam, can you look at this file and see what im not doing? Run log and map sent. aug 19 run 4 235 to 260 map limit.llg RY3_91_3_H1_0004rob.pcl
  7. Can you walk me through this please so i can understand what im doing wrong please, thank you I added all data to the log list, can you show me how to add them or what im doing wrong, if this is just a simple fix then i can be up and running again tonight, thanks again Adam.
  8. Went into: -Mixture Table Mixture Table properties Changed wideband source from AN V6 to Wideband 1 and still no data Says Loge file error: Wideband parameters missing. start forum3.llg
  9. Wonder why the AFR Target did not show, i will try it again start forum2.llg NO DATA still..... Shows on the AN v6 wideband, does this need to be changed to wideband 1? Look at the under 'logger' then below in the value list in the last file and see it in pink
  10. I added these, i will start it and get another log to view, be right back thank you Still shows NO DATA start forum.llg
  11. Here is just a start up file, i will find another 32lb55.llg Log 18-08-17 10;42;42 am.llg
  12. When you try to add the wideband parameter to the listn it shows NO DATA
  13. lahontan 7-2-16 last run.pcl Map RY3_91_3_H1_0004rob.pcl Thanks Adam, this was last years data, it worked fine then. I had an older firmware back then also
×