Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1jzgte'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


ECU model


Serial Number


ECU model

Found 4 results

  1. Hi guys, chasing a base map /start up map for my link g4+ extreme running it on a 1jzgte vvti. 1000cc injectors Stock ingition and ignitor No dbw or ethrottle. 264/272cams To4z turbo Stock everything else
  2. So I'm currently wiring in a g4+ extreme into a jza80 / jzx110 1jzgte. The easy stuff is done. Power in Ground Earths Injectors Sensors Vvti I have a few questions regarding different subjects. 1.The only wire I can find for a/c is a/c lock out? 2.I currently have standard coils with the original ignitor. How is this wired into the extreme? 3.the charge light needs to be connected to 14v to allow the system to charge is it best connected to the link ecu 14v? 4.can I run an external boost /coolant gauge as outputs from link? Last question does anyone know what this is? It's connected to cam, crank and o2 sensors @Adamw @Simon
  3. Car: 2004 Toyota Mark II Ecu Model: G4+ Storm Black Engine: 1jzgte vvti (non fbw) The car hasn't been tuned fully since it is basically a new project but it was tuned for everyday off boost driving at the moment. My original iscv stopped working and I replaced it with a PHR Ford IAC (2 wire) solenoid. 1) Aux Outputs 5, 6, 7 and 8 were used for the factory iscv stepper motor 2) I installed the PHR IAC and wired it up. 3) Aux Output 5 was used to power the new iac as well as one of the power wires (Pin 2) from the factory iscv 4)Aux 6,7 and 8 were turned off and Aux 5 relabeled ISC Solenoid as the function instead of ISC stepper and the frequency was placed at 200Hz Everything everything else remained untouched within the ecu The problem I'm having is that when I tried to start the car it would immediately start, rev to 2000 rpm and then immediately die. I didn't hear the iac pulling air as it should be. i started and kept my foot on the throttle and while revving it I would hear the iac pulling the air as I did this. This obviously meant that the valve was open while on throttle but closed while off throttle. I think this meant that the iac wasn't actually operating. I then adjusted the idle up throttle bracket on the butterfly so that the engine would idle between 800-900 rpm. Calibrated the TPS for this adjustment and once again while revving I would hear the iac pulling air into the system but not off throttle. I disconnected it entirely and it did this again. Therefore it isn't actually operating. I'm at a lost as to why it actually isn't operating since it was physically installed correctly and wired up correctly as well. For these two pin solenoids polarity isn't important with respect to the connector so I don't think it's that. I am unsure if it has to do with the actual Idle Speed Control Ecu Settings and the Idle Base Position Table. I tried adjusting the %DC on the Base Position Table but this did not work so before I damaged anything I said I would check here first since I'm not a tuner. Has anyone ever encountered such a problem before while dealing with these solenoids? I've attached my pcl file if it was required. Thanks Current Engine Map 2017.09.14.pclr
  4. I am Working with a 1jzgte with factory Knock sensors. My question is: In the storm programming, one of my options to pick from for sensors is the 6khz narrow band. I read somewhere that these 1jz engines most likely use the 6khz narrows. Can anyone confirm what the factory Knock is on these puppies?!
×
×
  • Create New...