Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'abs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. sama

    Help with can setup

    Hi everybody, sorry I didn't provide serial number but I don't have the number near, I will edit such information tomorrow. i have just installed a G4+ on a Toyota Celica built for circuit racing and the car has the Bosch Motorsports ABS system which has the ability to share some information via CAN, I need to setup the 4 wheel speed to be able to start playing with the both the boost by speed and at the same time with traction control, I got some help with the people over at Bosch and got this information, I will be trying to set it up tomorrow, but they ask me something that I don't have a clue as this is my first time setting up a Link ecu. This is what I got: Stream 1 -> single frame only: "add parameters" for a total of four parameters: Parameter = LF Wheel Speed Start position = 0 Width = 16 Byte order = LS First Type = Unsigned Multiplier = 45 Divider = 8 Offset = 0 Parameter = RF Wheel Speed Start position = 16 width/byte/type/multiplier/divider/offset = same as above Parameter = LR Wheel Speed Start position = 32 width/byte/type/multiplier/divider/offset = same as above Parameter = RR Wheel Speed Start position = 48 width/byte/type/multiplier/divider/offset = same as above If you have a problem with the units translating incorrectly, it's most likely because of the multiplier and divider. I don't know what the Link ECU uses for units - m/s, km/h, km/min, etc... You might have to check with Link for the unit translation. Thanks all for your help! Sama
  2. Afternoon, Wondering if there is someone out there who can guide me on ABS sensor wiring for signal pickup in the g4+ 50 year old car with commodore VT abs sensors mounted to read the flange bolts off 3 piece rims (12 bolts per rev). So assume these being 2 wire are passive sensors generating an analog AC signal. The Link will read this on a DI input? And do i wire these one side to +12v and the other to ground through say a 270ohm resistor with the g4+ picking up the signal between the resistor and sensor? Sorry a little lost and couldn't find help file info - but then again most of the stuff i'm doing is not normal. Any help appreciated. BR
×