Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'aem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hello i have link extrem G4+ and i cant make the configuration to make my ecu read the dash i only used the file coming with the dash ( default black linkg4+.aemcd7). To conect. And it worked fine but i need to add new channels to the dash link fuel lvl methanol tank indecator, flex fule %, fuel temp, lunch control status, antilag status, E-boost map Status I cant add them to the default file so i need help to add the new channels all of them connected and working on the ecu software but i cant send them to the dash
  2. 02_dragbugeye

    X-SERIES AEMNET CAN BUS GAUGE

    Has anyone had a go at making this work with a G4+ ecu? X-SERIES AEMNET CAN BUS GAUGE
  3. Hey guys, just installed a G4+ on a stock Subaru 2000 Sti Type RA and I'm having some problem. I'm not a professional but know the basic things and wanna learn deeply about that. 1 - My Engine Fan 2 is always on. When I turn the key to on position it's turned on too. 2 - When I start the engine (hot) the idle stay at 900 rpm but if I depress the accelerator it's going to 1500 and stay around this value. 3 - Looks like my wideband O2 sensor is not working properly. I can not see the values changing and the Log shows it always at 0.686. I guess something is wrong with that. I'm using an AEM and used this post as reference to configure: My AEM ground is on the body, not sure if is that the problem. Would be better plug it on the GND on XL Loom? Log 2018-01-6 2_03_54 am.llg Subaru TypeRA V6.pclr
  4. Hello, I have transplanted a 13B into my 72 super beetle. The FFE trigger only has 3 wires and the general G4 instructions call for 4 wires. What is the correct way to connect them? Any help is greatly appreciated. G4RX, AEM smart coils, FFE hall effect.......
×