Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bmw'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Pawarit

    How to wring link Atom for m44 e36

    1.How to wring link Atom for m44 e36 2. ecu don't read cam sensor but crank is reading in ecu
  2. vladsoilerofcarpets

    Link G4 Storm - LS1 - wideband options + other questions

    I've had an E36 with a 5.7 LS1 in it for about a month now (terrific fun, I'm not dead yet either!) Got a few questions pertaining to the management- it runs a Link G4 Storm. It looks like it was setup by someone who possibly had an inkling of what they were doing, but... at the same time, it wasn't very well done. Niggles are as follows... 1) no Lamdas or wideband fitted. I'd like to fit a wideband setup- what's recommended for an LS1? 2) the tacho, when connected, was jumping all over the show. I'd like to think this was because I was trailing the wire right over the HT leads at the time, causing it to bounce about... I'll try again in the morning and we'll see what the deal is. Unless you can't use a stock E36 tacho wire with a Link G4 Storm..? Any light to be shed on this would be great. 3) the coolant temp sensor refuses to read above 52ºC... guessing the sensor is goosed, or incorrectly specified? Thanks in advance.
  3. Pit Chick 48

    BMW s54 vanos set up

    Hi, I've just fitted my new ecu (Fury) to work with my e46 s54, so far I've got it running and idling (just using base parameters) but I need to set up the vanos. Has anyone got any info they're willing to share for getting the vanos mapped in correctly? Eg. a vanos map or base settings that can get me going Thanks in advance
  4. Petros30

    bmw M42 main relay issue control

    Hello everyone, I'm new to this forum ,is the second time that I install a link ECU, first it was to my university project which you give to us a link G4+ ATOM like sponsorship for Tyφοοn Motoracing Team. After that I buy a Monsoon for my personal car bmw e30 m42 but the wiring now is a little more difficult. My problem is the wiring of main relay because the Motronic 1.7 send a ground to pin 85 (27) of main relay which have supply from ignition switch input (56). Also the OEM ecu have an input from pin 87( main relay)(54) and a battery voltage input (26). (there is attached image) My first thought was to use one more relay to use the ignition switch(56) to give ground to 85 main relay (27). And take +12V for monsoon from pin 87 main relay(54). After that I find to forum a diagram that use a Mosfet transistor and a diode to do exactly the same job. although, I do not understand why he use diode to connect the to side of relay 85 and 86 (image ) There is other solution to my problem and what do you suggest? thanks you for your time! Peter MS
  5. hasdal

    Base/startup map

    Hi Going to start my bmw m50b29 engine g4+ ecu. Base/Start up map? Best request
×