Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'd2p'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4x
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • Historic Products
    • Link G4
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


ECU model


Serial Number

Found 1 result

  1. Hey all Currently on my CAN1 I have my lambda sensor which runs at 1mbit and on CAN2 I have my gaugeart, dash2pro and OBD2 port The problem I am having is that the gaugeart and dash2pro both run at 1mbit and the OBD2 at 500kb. If I set the CAN port to one or the other either the OBD2 doesn't work or the gaugeart/dash2pro doesn't work It is my understanding that having multiple devices on the CAN slows the speed down, I am therefore reluctant to put the gaugeart and dash2pro no the CAN1 as I want the lambda to be running as fast as possible without chance of slowdown. My question is, could I use a resistor or something to trick the OBD2 port to think it is only running at 500kb while I have the actual port set to 1Mbit to run the other devices ? Thanks in advance
×
×
  • Create New...