Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'egt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM

Found 3 results

  1. 4-6 channel EGT CANBUS unit

    Any pointers to a good 4/6 channel canbus EGT unit please. thanks
  2. RTD EGT Problems

    I am currently wiring and setting up my VL Link plugin ECU. I have an AEM RTD EGT (http://aemelectronics.com/files/instructions/30-2050 RTD Temperature Sensor Kit.pdf) wired to AN T4, and entered the calibration table to match the one in the document (Cal Table.png). However, if I set AN T4 to be "RTD EGT", it seems to take the calculated temperature and then multiply it by 10. The picture EGT1.png shows the value with the engine off (cold) and a resitance of about 222R across the sensor, and it is showing 300 degrees. I expected to see about 30deg. After a lot of mucking around I figured out that if I set AN T4 to be "Fuel Temp", or any setting other than "RTD EGT", then it displays the temperature correctly (EGT2.png). However, setting it to "RTD EGT" just seems to multiply the calculated value by 10 for some reason. I have worked around this by dividing the cal table values by 10 (Cal Table 2.png), but I would prefer not to have to do this if I don't have to. Is this x10 functionality by design? Why? I couldn't find anything in the doco about it. Or is it a bug? Secondly, I have a MicroTech LTC display dash connected, and the RTD EGT temperature value does not seem to be sent to it. I expected to see it as "EGT-1". Can this be added in the next firmware version? Or can it be configured using a "Custom CAN Stream" as mentioned in the doco? Any help would be appreciated. Thanks, Martin
  3. deactivate als using egt how?????

    I run v7 v9 pnp subaru ecu uptated to the last firmware and i dont see how manage the als using the egt as limit.... only see the ect. Help?
×