Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pnp'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4x
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • Historic Products
    • Link G4
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


ECU model


Serial Number

Found 6 results

  1. Link PNP in stock harness. Series 1 RB25 5 speed Issue is that at around 3200rpm the TPS % drops to 0% causing a cut of throttle until more or less throttle is applied. Occurs intermittently but always in 1st gear, taking off from a stop. TPS analog values show 0.47 closed and 3.70 open, I have recalibrate the tps multiple times but issue persists. I have checked and the tps rises and lowers with throttle smoothly in voltage and position. I have attached the .pcl and log. Issue can be seen at 21:17 in the log. tps logs.pclr tps logs.llg
  2. Hi guys, Hope you are all safe i am trying to setup my rpm limit and als an launch on my M50b29 Turbo engine is capable of 600-900hp running on normal fuel at the moment with three modes 0.8bar/1.3bar/1.8bar ill go into each issue on its own, if anyone can help me set it up i attached my file (i made the tune from scratch so anyone wanting to copy anything from it i do not suggest that cz u might blow up ur engine) -Rpm Limit: the way it is setup now the rpm limit sounds fast while stationary , but the issue is when im driving and i hit rpm limit i don't know if i reached it cz
  3. Hi guys, I setup9 temp sensors reading exhaust, gearbox, diff... And i want to send this data to the link ecu through can bus i already got the can bus shield for arduino, also if there any other way to read them in the link ecu and log those values i am welcoming suggestions as wwellanything other then canbus Has anyone done this before that can shed some light on it? Kind regards
  4. Hi Guys, i'm in the process of deciding which Wideband sensor and Lambda controller to buy and read a previous post in the G4 forum saying the Spartan 2 controller was a good budget option. At under $200AUD delivered it sounds like the way to go. Does anyone know if it will connect fine into the E36 PNP ECU for the M50TU motor? I figured if it connects into the G4, it should connect into the G4 plus. But wanted to confirm this before I bite the bullet and purchase the ECU and wideband for my turbo build. Sensor and controller: https://www.14point7.com/products/spartan-lambda-controll
  5. Hi all, new link owner but unable to get it to connect to PCLink. ECU Link G4+ R34 GTT Error: "Unable to connect to the ECU but USB connection is present. Please cycle the power to the ECU." Checked in device manager and am able to see the Link on COM port 5. if i pull the USB plug out it disappears from list when ignition is on there is a green led that lights up on the ECU i can see through a screw hole. attached are the voltages seen at each Pin when Ignition is on. any more information required please let me know.
  6. Car : Audi TT quattro 1.8 turbo year 2000 (mfg 1999-09-20) with APX engine. Issue : With the engine running you can turn the ignition key to off position (and remove it from the ignition lock if you want) and the engine and all lights are still running. Pretty sure "brake + clutch drop in gear" is not going to cut it as the go-to solution for the customer. Is this a known issue? The car and engine is completely standard/stock, and with the original ECU this does not happen.
×
×
  • Create New...