Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rx7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM

Found 2 results

  1. I'm really hoping this is the correct place to ask this question, and I apologise if it isn't! I have an Rx7 S7-8 pnp G4+ Ecu that I'm using on my Bridgeport 13b. I'm ditching the stock ignition set-up in favour of the LS1 coil packs that are known to handle ignition demands much better in higher power situations. I'm hoping to figure out a way to run the leading plugs in direct fire, the same way the trailing plugs are. As the coil packs will struggle at higher RPM in the original wasted spark set up. I've found the factory three ignition outputs from the ECU for Leading 1 and 2, Trailing 1, and Trailing 2 and I've de-pinned them from the Ignitor plug ready to wire into the LS1 Coils. I'm now at a loss as to what to use for Ignition 4 as according to the manual that has been appointed to the Aircon-clutch (Which I intend to keep in the car). Is there another output I can set that to? Or will I need to purchase an expansion loom to gain Igntion 5,6,7 and 8. (I'd rather not purchase an expansion connector if avoidable, just to be able to run one more Ignition output for direct fire). I've used the help system to determine how to change the ignition mode to "Rotary - Leading Direct". I'm sure there is a very simple answer I'm missing and I apologise for that in advance! Thanks!
  2. Rotary Engine VE tuning

    OK, Faulty ECU replaced, new one installed and all CAN channels are now working, the car is running I've started calibrating the idle and low throttle angle areas of the VE table but its needing some really large % numbers to achieve the required lambda targets, almost like its twice what you usually expect to see, I have used the auto tune with fill right & down hence the crazy numbers in the table below. Have I missed a setting in the configuration? I can foresee that I will not have enough in the table to tune the higher load areas. The fuel pressure sensor has been calibrated and I'm happy this is accurate, fuel injectors are fully characterized injector dynamics X series. What have I missed?
×