Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'setup'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello i have link extrem G4+ and i cant make the configuration to make my ecu read the dash i only used the file coming with the dash ( default black linkg4+.aemcd7). To conect. And it worked fine but i need to add new channels to the dash link fuel lvl methanol tank indecator, flex fule %, fuel temp, lunch control status, antilag status, E-boost map Status I cant add them to the default file so i need help to add the new channels all of them connected and working on the ecu software but i cant send them to the dash
  2. markhellier

    CANBUS OIL Temp from AN8

    I am using AN8 to get Oil Temperature instead of a temp channel. This is because I'm sharing the sensor with a gauge, and the anvolt can have ext pull-up. I have a AIM Dash setup using the Generic Dash Stream. This is working great except The oil Temperature being sent is not the one I'm using. does anyone have the Canbus stream setup file for the generic dash config so i can change just the oil temperature? or any other ideas? Thanks Mark.
  3. XxOLIVERxX

    Mitsubishi 6 wire ISC setup

    Hey guys, I have a v44 ecu I'm trying to to setup to suit a mitsubishi 4G93 engine, 1.8L (2000) i have setup most things as copied from evo 6 wiring diagrams (evo 6 stock ecu runs this engine with no wiring changes) i have hooked up pin 4, 17 (coil a) 5, 18 (coil b ) to aux 5, 6 7,8 respectively, assigned the outputs and as isc stepper, i get the stepper move when key on but it just opens fully and causes lean condition, when swapping wires around I can get it to fully close, but no combination will get it to work correctly, I have tried bi Polar and unipolar settings neither works as it should. Wondering If anyone has faced the same issue and knows how to fix it, cheers!
×