Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'speed lockout'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi folks. First time Link user here and ive had no issues tuning with it so far. Trying to polish up the details now but i'm really struggling to get the closed loop idle control working after so many attempts. 'Idle status' always shows 'speed NOT selected' The ethrottle target is always 'table 1' surely this should change to ethrottle target at some point? The ethrottle target table 1 is set to '0' at closed throttle and base idle position is '2.5' to give an idle speed of 1k rpm. No amount of increasing or reducing the error by altering the idle setpoint will make it respond or 'control' All it will do is perform a % increase when the coolat fan comes on, and it jumps to this setting with no issues. How does it know whether or not to look at table 1 in an idle condition? Would uploading a short log file help work out whats going on or are there specific settings i should check? The help file doesnt have a lot of detail on this topic. Cheers!
×