Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'startup'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. SteveX

    Slow cranking

    Hi Guys, Just had a G4 fitted to my mr2 1zz turbo. I will be getting it set up in January, it has a base map loaded. The issue is, on the factory ECU the car turned over perfect, since the G4 is fitted it cranks slowly (almost feels like the battery is low). The existing battery was 3 years old, so I switched to a new one today, but the same issue? The chap who re-built my engine and fitted the ECU said that aftermarket ECU's can take more juice, but I don't buy that this is causing the slow cranking. I read on the forum that timing could effect starting and cause slow cranking? Could this be right? The battery as I said is good, alternator is good, even with the new battery fully charged it cranks slow (and takes a while to start assume that is the map). The earth is good etc, and starter. Any ideas appreciated, I don't want to take it to the mapper and it die / not start. Thanks,
×