Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'storm'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4x
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • Historic Products
    • Link G4
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


ECU model


Serial Number

Found 3 results

  1. Hi all, I have installed a storm ecu on a 1jzgte non-vvti engine. I have a wiring specialties pro harness with a interface harness. I am currently working on a start up/base map and i am running into a non-start issue. I have tested the injectors and coils and all work correctly in test mode, but i am not getting spark while cranking. I have looked up the trigger parameters in the help section and have put in the desired trigger settings for trigger 1 & 2, (trigger 2 VVT set to OFF). I also noticed i am not registering a engine speed either, so i assume my trigger
  2. Hey guys, I'm starting up my first topic on this forum because I've run into some problems with my sr. Earlier this year my car broke down (2 rocker arms snapped) I fixed it by replacing rocker arms and camshafts. After the repair i took the car for a test drive and as soon as i get full boost it feels like the engine is just cutting out, This only happens att 3900rpm at all gears no matter how much throttle I use. Has anyone had the same problem? I'll post my logg down bellow. Cheers. s14 logg.llg
  3. Hi All, I've just finished wiring up a 1UZ into a MX83 Cressida but have run into a weird issue that I could use a hand on. The car is running a Storm ecu, K20 COP and has a R151 gearbox. I'm using the 1UZ VVTI base map with a few small things modified. The car will run but only barley at 200rpm, it won't rev at all even with the butterfly fully open. It will slowly taper off and die no matter what I do and if I block the isc with the butterfly closed the engine will die instantly. I'll start with what I've done: - Checked both injectors + coils with the test f
×
×
  • Create New...