Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'turboroadster'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4x
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • Historic Products
    • Link G4
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


ECU model


Serial Number


ECU model

Found 1 result

  1. Hi I hope someone can help me. Car is old vw beetle and i try to get more than 500bhp out of it. Had struggles past 3 years, but i really hoped to join my friends next weekend for my first dragrace. On the dyno, with load, the car is "buggering" or misfires. My "dynoguy" says there is not clean enough trigger signal, so the ecu does not now exactly were crank position is and misfires. I have tried 3 different triggerweel setups with VR sensors, and had several dyno attempts, also rerouted the shilded trigger cable so its far away from power wires. I have a friend with same type V44 and i borrowed his ecu last night, but could not hear any approvements or see any on the log. I have log files if someone could look at them. My "Dynoguy" also told me to log RPM-rate, so i did. But was this data mean? I really hoping for help. Edit: I Have attached engine map and log from yesterday. Just started it on trailer. min-ecu-Log 9-08-17 9;24;20 pm.llg Turboroadster-09-08-2017.pcl
×
×
  • Create New...