Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'v44'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Historic Products
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


ECU model


Serial Number


ECU model

Found 2 results

  1. Hi all Just wondering if the V44 PnP on a V6 WRX controls the 'pressure exchange solenoid'? Part number is 14774AA530. The vacuum line from the intake manifold to the MAP sensor routes through this solenoid but when you unplug the solenoid there are no ECU errors/voltage drops and when the solenoid is powered off you can't blow/suck through it in any direction. Just wondering if it is a hindrance to the MAP sensor now that I don't have the factory ECU and possibly the V44 isn't controlling it? Can I just run a vacuum line from the intake manifold to the MAP sensor (which is now an Omni Power 3 Bar) or does this solenoid have something to do with allowing the MAP sensor to read boost but not vacuum, instead making it read atmospheric pressure when the manifold is in vacuum? If it's not operational then it means I can get rid of it plus the unused factory boost control solenoid and big silly bracket they both share, cleans things up a little. If I can indeed run a vacuum line directly from the manifold to the MAP sensor does it need any check valves or filters on the line etc? Cheers Owen
  2. Hi I hope someone can help me. Car is old vw beetle and i try to get more than 500bhp out of it. Had struggles past 3 years, but i really hoped to join my friends next weekend for my first dragrace. On the dyno, with load, the car is "buggering" or misfires. My "dynoguy" says there is not clean enough trigger signal, so the ecu does not now exactly were crank position is and misfires. I have tried 3 different triggerweel setups with VR sensors, and had several dyno attempts, also rerouted the shilded trigger cable so its far away from power wires. I have a friend with same type V44 and i borrowed his ecu last night, but could not hear any approvements or see any on the log. I have log files if someone could look at them. My "Dynoguy" also told me to log RPM-rate, so i did. But was this data mean? I really hoping for help. Edit: I Have attached engine map and log from yesterday. Just started it on trailer. min-ecu-Log 9-08-17 9;24;20 pm.llg Turboroadster-09-08-2017.pcl
×
×
  • Create New...