Jump to content
Sign in to follow this  
BNR32Gojira

#NGTR+ Plug in Brantz BR3 Speed Sensor

Recommended Posts

Hi guys,

Running into issues trying to get my Brantz BR3 speed sensor to register w/ my G4+.  Sensor is a 3-wire: Red (12V switched) Black (GND) and White (Digital Signal).  I am running a Wiring Specialties Pro harness and have had a 2 wire lead for speed sensor built into the trans portion of the harness.  Ground and Signal are currently going to the built in plug, Pin 53 and ??? GND, with the 12V going to switched power.  When monitoring run time values and manipulating the sensor I do not get any readings and the input shows as OFF.

I have tried to switch pull-up resistor ON/OFF and Rising/Falling but so far no luck.  Could be not spinning it fast enough by hand but it's 4 pulses per rotation so id figure I would get at least some sort of blip or signal.  

DI 3 (pin 53) is set to GP Speed.

Any insight or help would be appreciated, new to this.

-Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...