Jump to content
Sign in to follow this  
Cnstman

2D Launch Control Issue?

Recommended Posts

According to this post http://www.linkecu.com/forums/link-g4-e ... #320657273 there is an issue with the LINK and 2D launch control. Does this also affect the I88 Plug-in for my Subaru (V10) 2004 STi USDM?

I am racing this weekend and trying to dial in launch control, don't want to be chasing my tail if 2D has an issue.

How can 3D be setup to work like 2D? I really just need a single stationary launch setting that deactivates at a set speed.

Thanks!!

Aaron.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep it will apply to the I series as well.

You can use the 3D mode then set one of the Axis options to none. Effectively giving a 2D table.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The 2D is rpm vs ground speed. Ground speed is not an option for the 3D table. I use LF wheel speed for un-driven wheel speed, would this work for my launch control as well?

Thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...