Jump to content
Sign in to follow this  
justin1436215418

Unable to connect to G4 via USB

Recommended Posts

I have tried repeatedly to get my pc's to recognize the usb cable on a G4 box to no avail. I have tried on both W7 32 and 64bit, multiple usb ports, etc. My pc is not even showing the cable under device manager(ports). Nothing is there.

I have a customer car sitting here on the dyno.  Any ideas?

Justin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this on a wire in or a plug in ECU?

Check all cable are connected to the correct ports. On the plug in the cable might have been swapped to the CAN port to allow connection to a dash.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Being a wire in ECU the cables internally should be ok. IT would only be the USB chip in the ECU or the cable.

I think it would be best to contact Engine Logics in Texas as they are the US distributor. They can get you another cable, I think it will be worth sending the ECU to them to try on the bench as it could be the ECU usb chip playing up the cables don't usually give a problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...