Jump to content
Sign in to follow this  
nzjailbar

trigger calibration

Recommended Posts

Assuming you don't have a trigger 2 and are doing all the timing from the crank sensor only make sure you have the trigger 2 sync mode set to none.

Also polarity of the crank sensor is going to be critical.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry haven't been on for a while to reply , work went nuts .The trigger calibration  is different to link as g3 not g4 .Any way put lexus 12 tooth trigger back in and set to 1uz triggers and got it to fire .New problem is that I have to go to multi tooth and then to 1uz triggers to get to fire . Turn key off and then have to go back and reset .                                                   Cheers neil 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

It could be something like ECU hold power or Anti-theft. Do you have either of these setup? If yes, are you sure they are setup correctly? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...