Jump to content
Ted

Question about the jumpers

Recommended Posts

Hi there,

i am new to the Link ECU.

I just bought the G4+ plug and play V10 Part#WRX107  for my Subaru Forester MY06 2.5XT European.

i would like to ask because inside the ecu it has only 2 jumpers and the picture demonstrates that i have to attach one jumper to horizontal on the 2007 numbers and 2 jumpers vertical at the other 2007. but there is only 2 jumpers in total inside the ecu...

can someone advise please?

i would be greatfull.

 

Ted

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like you're missing a jumper.  You should have (1) for the three-pin and (2) for the four-pin.

You'll have to source or make a replacement before you can run the ECU.

Was this purchased second-hand/used?

image.thumb.png.8e5ffc96dc319cc356a471ef9112c7cb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your immediate answer!

No i bought it 3 days ago from the Greek seller in Greece Athens 

i haven't put it on the car yet due to the missing jumpers. 

and why it was missing from inside ?

the ecu was fully wrapped and closed

please advise

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most likely a mistake during packaging missing putting one jumper in.

Make sure it hasn't dropped off in the bag and might still be in there. 

The jumpers are relatively common and often used in PCs so a very good chance one can be found locally.

Share this post


Link to post
Share on other sites

does the unit have the 3 pins in a row style or the 4 pins in a square?
If it is just the 3 pins it will have one jumper.

if it is 4 pins it will have 2 jumpers.

All the ones i have dealt with for that specific model have had the 4 pin square with only 2 jumpers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Brad Burnett said:

does the unit have the 3 pins in a row style or the 4 pins in a square?
If it is just the 3 pins it will have one jumper.

if it is 4 pins it will have 2 jumpers.

All the ones i have dealt with for that specific model have had the 4 pin square with only 2 jumpers.

it has both... 

 

16 minutes ago, Simon said:

Most likely a mistake during packaging missing putting one jumper in.

Make sure it hasn't dropped off in the bag and might still be in there. 

The jumpers are relatively common and often used in PCs so a very good chance one can be found locally.

yes i will do that!

i appreciate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×