Jump to content
Sign in to follow this  
434josh

2step launch control

Recommended Posts

So I have a positive triggered trans brake solenoid and that sake trigger feeds 12v to a digital input to activate launch control. All works as it should except when i let off of the button i occasionally have an instant loss of power like the coils stop firing for a nanosecond. The transbrake has to be used in reverse and occasionally it will stall when released. Would this be current backfeeding? I ran the same setup on my megasquirt ecu without the issue. I am in the process of installing a Simple Stage bump box which will isolate any backfeeding current but i am curious if you see any issues in the attached log. I did alter the retard table after this as I noticed it bouncing from neg to pos between 3200 and 3300.

The first was just a stationary 2 step, second i released the button under load.

2step-brake 2018-12-29 3;13;48 pm.llg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...