Jump to content
Nettlez

Ignition Dwell Errors

Recommended Posts

So I have done a log of the car running but its recorded some errors in ignition dwell time.

Its normally running around 3.5ms but I have a half an hour log which shows four occasions of really long ignition dwell times, some as long as 100ms.

What could be causing this issue? Is this a problem?

Here's the log

http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=66416819174199940320

Heres the map

http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=91565145388537459141

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like some sort of trigger error, I know we have looked at your triggerscope before and said it looked ok but can you do another triggerscope at about 2000RPM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Adamw said:

It looks like some sort of trigger error, I know we have looked at your triggerscope before and said it looked ok but can you do another triggerscope at about 2000RPM.

Here's a scope at 2k

log warm 2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...