Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/14/2021 in all areas

  1. As above I've been messing with closed loop boose control and noticed when I'd parked up that my boost solenoid was clicking even though it was below map and rpm thresholds. After messing with a few settings I noticed that changing "voltage compenstion" from on to off stopped this happening. It's not a setting i'm particularly bothered about but I though it best mention it incase other people are experiencing the same problem https://www.dropbox.com/s/niyi14c4oanv6mi/20210213_140918.mp4?dl=0
    1 point
  2. No, I'll see if I can explain that a little better. Open Loop Lambda Correction on: output = Fuel table % * load compensation (typically MAP) * Master Fuel * master fuel trim / lambda target Open Loop Lambda correction off: output = Fuel table % * load compensation (typically MAP) * Master Fuel * master fuel trim and obv there are a bunch of other trims in there as well but these are the main ones.
    1 point
  3. Guido

    Pull up resistor

    +5v from ECU | wire Pull Up resistor | wire ----wire--------> 5V Analog input on ECU | wire Sensor | wire GND from ECU (ONLY use GND directly from ECU
    1 point
  4. I believe it's the latest firmware. To be honest I didn't even realise voltage compensation had been turned on I've only just turned boost control back on after tuning on the wastegate for a while. Everything seems to be working fine now so I'm more than happy to leave it turned off
    1 point
×
×
  • Create New...