Jump to content

Racelabindustries

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Racelabindustries's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. sorry yes when I uploaded the map it was just the base map that I got off the forum. I still switched everything. Adam I will look into the fuel scaling but we did get it to start. I do have a air temp error on the ecu. car start. revs and idles fine for the most part it is running rich but that's due to a number of things. I will plug into the car later on today and see what I can come up with, this is the updated map below. racelab industries silvia s15 1jzgte vvti base map.pclr
  2. Below is a base map I have loaded onto my ecu from a different forum on here,which I did tweak a little bit. But I still cant get it to fire. I have a jzx110 1jzgtevvti into my Silvia s15 240sx.Ecu is a link fury g4+ wire in. with a brand new wiring harness. all aux out puts are correct from what ive seen. can any one look over the base map and see if im missing something. Mods are lq9 coils (which I converted to direct spark) cant seem to get the dwel where it should be . Between 5.5-6ms stock 1jzvvti injectors. converted to drive by cable, cant seem to find where to convert to speed density either but we did remove the maf. also does have a j pipe delete other than that no other mods. thank you in advance, im not sure how these whole forums work because this is my first post in one. 1605697385_JZX1001JZVVTIG4.pclr
×
×
  • Create New...