Jump to content

koo

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by koo

  1. The joys of getting older. I'm only 36 though so shouldn't have any excuses yet lol... Oh well at least that's sorted anyway, its all a learning curve. Wanted to iron out any bugs before we really push the car hard. Cheers for the help mate
  2. Found where im going wrong lol.... My bad. Im looking at the table and not the "Angle"
  3. Hi having an issue with IAT ign trims. It shows that its pulling timing according to temp when I log as "IAT Ign trim" but in the main "Ign table" log it does not pull timing? I am a bit worried that it does not work at all and thinking to put a light on it on the dyno... In the log it should have dropped to around 22deg but consistantly didnt. I even pulled 2deg on a pass and it stayed the same in the main log and I lost no power. What would cause this to happen??
  4. Thanks so much for your input Dave. Its a lonely world out there with regards to tuning lol... A lot of people don't like sharing. I have some -8s and -9s in both plug types. Will try em out. Cheers :-)
  5. We have coil on plug but the CDI is wired in wasted configuration as the CDI provided only had 4 outputs. Would have rathered 6 outputs as it is a 6.. but using what was given. Still no good? Have some resister plugs but they are the big size and hard to get a socket around.
  6. Are there going to be anymore updates with the v series or are we going to be classed as second class citizens now the new model is out.
  7. No worries! That was the plan :mrgreen: So once I let go of the brake it will return to the normal 7500 rpm limiter yes? Is this kind of cut noisy? IE does it pop and fart like anti lag?
  8. Hi Im trying to add a momentary launch rpm using my transbrake button on our twin turbo v6. Can I use a DI as a gp to trigger it from my transbrake button? I want a launch rpm of around 5500-5700rpm and then after I leave I want the limiter to return to the normal rev limit of 7500 I have it set at. Any help would be great. Cheers.
  9. Hi, I want to wire a small shift light via the Injector drive 7 that im not using. Can I do this as per the picture? I figure its the same as an AUX output. Cheers in advance.
  10. Hi all. Have a strange issue that just reared its head the other day. Everything has been great no issues, car running well. The other day I thought to start the car, just to run it as I do regularly help combat corrosion from E98. Anyway.. Started it up, then it stopped after a few seconds, maybe 30sec. Started it up again and same thing. I logged to see what is going on and to my surprize there was no warm up enrichment logging?? :? Normaly it would start at around 35% and slowly decay to 0% by around 70deg C. But at the moment there is nothing, just a flat line... The c
  11. Weird problem car was going fine, stopped it put it away, went to start it a week later and it starts then stalls, error low voltage at ecu what could of happened for this to happen? from what i have read the voltage has to go under 8 volts for this to happen Battery is fully charged. using v88 and vipec cdi.
  12. Hi just relized the vipec has internal logger, duh. We have been using our computer to log my question is 1/ how do you download and view the files. 2/ does it log all the an volts 3/ it starts automatically we engine starts,is there a way to add a toggle switch to turn on and off when needed. thanks for the help this forum is giving me.
  13. Just wondering if a Ngk B8efs plug will play havoc with the ecu signals? As they are a non resistor plug.
  14. Thankyou, hope it can be added soon, make it so much easier
  15. Just wondering if we can change parameter names for logging. eg I have 6 egt's that come up on the data logger as an volt 4 to 9 can I change them to the cylinder numbers. I have gone to properties but the name can't be changed.
  16. koo

    an volt outputs

    What do I need to run CAN and how do I configure it to run more an volt outputs. thanks.
  17. koo

    an volt outputs

    Yes sorry I wan't to log gearbox temp can I use a spare ignition or injector output. or do I have to use can. thanks.
  18. Hi I have ran out of AN volt outputs, I need to log 1 more item is there any other outputs I can use. running the v88 thanks
  19. the car was running fine i think i need to find someone to take it to in Melbourne to check, out does anyone know anyone? Koo
  20. as the tittle says has any idea what could cause this problem the car is running v88 and cdi ignition. also a 4 bar map sensor. in the tests they all fire just not on cranking.
  21. was a faulty map sensor don't know why it was relatively new Koo
  22. could the upgrade to the new firmware have caused these problems? car was running fine till it was upgraded now it struggles to even start. is there a way to reflash the firmware or wind back the firmware to the previous version. i am at a loss to why this is happening also fixed the an volt errors. so its not in limp mode.
  23. after reading about the an volt fault codes i have set high and low warnings to 5.00 and 0.00 respectively. but the map sensor is still not working it is a 4 bar map sensor that was sent with the v88. it was working fine before firmware upgrade? it is set up on an volt 1 calibrated as 4 bar map sensor. any ideas im out of them.
  24. high guys more problems just want to know if my map sensor is wired up correctly as its not working fuel and ignition tables wont move it is not receiving vacuum direct from the manifold? it is a 4 bar map sensor that came with my v88 map sensor type 4 bar and has been calabrated its wired up as follows trigger AN v1 Power +5v out Ground green sensor wire is there something im missing thanks Koo
×
×
  • Create New...