Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1jz'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4x
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • Historic Products
    • Link G4
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips
  • Arjun haniz

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


ECU model


Serial Number

Found 7 results

  1. Hi guys just got all my ecu wired in and am on the hunt for a base map for start up to check for leaks and diagnostics before sending it to the tuners, just wondering if anyone would have a base map file they could send me for a 1jz vvti with bw sxe369 turbo, 1650cc Bosch injectors, 044 lift and 2x walbro 525 feeds, just need something that will allow me to run car up to operating temp to check for leaks ect ect have all sensors connected showing all values as they should be aswell so if anyone has a base file that they could possibly send me that would be awesome cheers lads
  2. Below is a base map I have loaded onto my ecu from a different forum on here,which I did tweak a little bit. But I still cant get it to fire. I have a jzx110 1jzgtevvti into my Silvia s15 240sx.Ecu is a link fury g4+ wire in. with a brand new wiring harness. all aux out puts are correct from what ive seen. can any one look over the base map and see if im missing something. Mods are lq9 coils (which I converted to direct spark) cant seem to get the dwel where it should be . Between 5.5-6ms stock 1jzvvti injectors. converted to drive by cable, cant seem to find where to convert to speed density either but we did remove the maf. also does have a j pipe delete other than that no other mods. thank you in advance, im not sure how these whole forums work because this is my first post in one. 1605697385_JZX1001JZVVTIG4.pclr
  3. Hi guys, hoping for some help. I selected the AltezzaLink ecu for my JZX110 with 1JZ vvti due to this ecu supporting the e-throttle and toyota multiplex system. I have made a patch harness which converts the JZX110 pinout to the altezza pinout. Injectors, ignition and throttle are working (tested), but fuel pump relay output (on expansion connector AUX8) is not turning fuel pump on. The fuel pump status always remains off. When choosing the TEST ON or TEST PWM options, the status does show as on but still no fuel pump. I've double checked my wiring. Can anyone suggest a solution or reason for this issue? Thanks, Mitch
  4. Just had storm ecu installed and mapped. So it's running 300bhp safe
  5. Hi All Can anyone help please? we are installing a Kurofune onto a customers JZX110 Mark II and having some issues with a start/base map. I believe some of the issues may be related to the E-Throttle. Any help would be fantastic.
  6. hi all I have a link G4+ storm Ecu and I have put a 1jz vvti into my Lexus IS200. Could anyone help with a base map for timing and fuel. All is standard setup. Many thanks!!
  7. Hi, we've recently installed a Link G4+ Fury on our S13/1jz swap. We'd used a 2jz basemap from online to fire up the ECU and test the coilpacks and injectors were all firing (in test mode). All worked ok. However, when we tried cranking the engine to start - injectors and coils won't fire. We suspect it was crank angle sensor trigger wheel settings, and tried a couple of settings found online but made no difference. Engine turned, just no spark or fuel. Does anyone have a basemap for a 1jz non-VVTi that we could try to just get the engine running before we take it to a tuner for mapping? Want to ensure no fuel/oil leaks or other issues first before going to Dyno. Engine spec; 1jz Non-VVTi 650cc Injectors VAG coilpacks Holset HX35 turbo Obviously running Link MAP sensor etc. Thanks in advance. This would help us confirm whether we've got a crank sensor issue or if it's something more basic in the map.
×
×
  • Create New...