Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'g4x'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Link
    • G4+
    • G4x
  • General Topics
    • Guest
    • WishList
    • Engine Tuning
    • Customers Vehicles
  • Vi-PEC
    • Vi-PEC i Series
    • ViPEC V Series
    • ViPEC Power Sport
  • Historic Products
    • Link G4
    • Link G2 G3
    • Link G1

Calendars

There are no results to display.

Blogs

  • Bryan
  • 카지노 사이트, 카지노 추천«TSG79.COM
  • 2JZ Tuning Tips
  • Arjun haniz

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


ECU model


Serial Number

Found 5 results

  1. H i have a supra (na non vvti) I purchased link ecu, a plug-in for 2jz. Cranking works but does not start. I'm looking for someone to give me a base map for 2jz ge non vvti to start up or tell me about the settings. Linkecu beginners give me a little help. Thank you.
  2. how to firing the coil on the first startup..? i try to set, but there is no fire in the coil... trigger 1 and 2 show yes and yes on the statistic..but any trigger error count there.. HELP PLEASE..
  3. im only getting 4.89v at no throttle position, and soon as i depress it any it drop's to 0.00v. it is new TPS put it on yesterday, i seen somewhere the pin out it wrong can someone please tell me the right way to pin it out?
  4. Hey! Just finished wiring up my G4X Monsoon for my Series 4 13B on my FC RX7. Wiring was very straightforward and I made sure to double check all the leads going to the ECU through many continuity tests to ensure that I had a strong signal through the I/O. It is important to note that my battery is fairly drained and I’ve been testing this out by jumping it with my other car. I have hooked up the TPS, Injectors, Idle Air Control (BAC valve), injectors, ignition coils, internal MAP, Wideband, and CAS. I currently do not have a CLT and IAT hooked up but that’s irrelevant to this (or I think so). I have configured by CAS accordingly to the help guide in the PC Link software alongside with all my other sensors. I’m using the S6 basemap as a canvas for my basemap. When cranking my engine I have a solid connection through trigger 2 at all times which is great but it picks up trigger 1 for a split second and will give me an RPM reading then shuts right off, increasing my trig 1 error count as I crank. Any help would be appreciated, thanks! Video:
×
×
  • Create New...