Jump to content

Trigger 1 arming rising with Hardware 2 Block Error (3sge Beams Monsoon G4+ )


Recommended Posts

Hi all, 

I'm having trouble with my Monsoon g4+ ecu, which is Trigger 1 arming keep rising with Hardware Block 2 Error. 

Ecu failing?

Blessed Friday to all.

jeremiah.

when i unplugged battery terminal for all power liked yesterday , then connect it back this morning , turn ign on, open pclink, trigger 1 arming is 0.3v , then after few minutes running idle 1000rpm it will rise to 6v - 8v

Link to post
Share on other sites

From memory the block error 2 is something to do with the trigger circuit.  The arming threshold shouldn’t change by itself.  So I would suggest you contact tech@linkecu.com to get a service form and return the ecu for inspection.  It will likely be a repair or replacement under warranty.

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Adamw said:

From memory the block error 2 is something to do with the trigger circuit.  The arming threshold shouldn’t change by itself.  So I would suggest you contact tech@linkecu.com to get a service form and return the ecu for inspection.  It will likely be a repair or replacement under warranty.

thanks for the reply Adamv. i'll contact tech@linkecu then.

cheers

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...