Jump to content

E throttle,maf issues


Recommended Posts

Hi all I have a autograss car that runs a focus rs engine I have the car all wired and ready to start but the map i have been given is set for e throttle and uses a maf sensor I don't run either, how do I set the ecu to use a tps rather than the e throttle and I'm guessing my mapper will sort the issue where I have a fault for voltage on the maf as like I said I don't use it, im guessing as its mapped for it, it looking for it as i turned it off when setting up the inputs, many thanks

Link to post
Share on other sites

Engine kill is active becuase your ignition switch (DI1) is off all the time (so all spark and fuel is cut).  Im not sure why you would need ECU hold power (Aux 5) or ignition switch (DI1) for this engine/car?  So you either need to connect an ignition switch signal to DI1 so it works or actualy turn off the ignition switch/ecu hold power function.

You also have a a trigger problem as the trigger error counter increaments at least once every revolution.   Can you do a triggerscope while cranking and attach that here.  Here is a vid showing how to do that:  https://1drv.ms/v/s!AiYbYlZQuRHPmidU5V2CmTcv6t2y?e=Hht6hQ

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...