Jump to content

link G3 misfire/voltage error


Patrick mccaul
 Share

Recommended Posts

Help needed losing my mind now here goes link G3 running rb25 run perfect for years then developed an ignition misfire on high boost, changed coil packs, ignitor, tried another ecu from another car, cas, changed wiring for cas still misfiring but now it's cutting out, it brings up high voltage of 23 volts then cuts out, changed alternator and checked its charging perfect 14.4 volts all across the Rev range but still shows fault high voltage in Ecu, if anti lag Switch is on voltage is stablizied, checked all earths, wiring etc etc HELP

Link to comment
Share on other sites

Is the voltage stable and at a normal level while the engine is not running?

Or is it only an issue once the engine is running. If its only an issue while the engine is running it could indicate the main 14V into the ECU is not connected. This can cause the internal voltage to rise due to it not having anywhere for back EMF energy form solenoids to go.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...