Jump to content

auto tune


James Wingfield
 Share

Recommended Posts

I've got a LEM G3 ECU and I'm trying to use the auto tune function but can't seem to find how to set the target ratios. I've found the table and set the required target values in there. I've also set the rpm values as I want them but can't seem to set the Load axis. I want to use MAP on the y-axis but can't work out where to change it. I think this is why the software thinks I haven't set the target values. Any help much appreciated. Thanks, James

Link to comment
Share on other sites

Previously James Wingfield wrote:

I've got a LEM G3 ECU and I'm trying to use the auto tune function but can't seem to find how to set the target ratios. I've found the table and set the required target values in there. I've also set the rpm values as I want them but can't seem to set the Load axis. I want to use MAP on the y-axis but can't work out where to change it. I think this is why the software thinks I haven't set the target values. Any help much appreciated. Thanks, James

Have You already updated the firmware of Your ECU with the latest version available? http://www.linkecu.com/support/dlandswupdates/ECUFirmwareUpdates
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...