Jump to content

subaru wrx sti starting issues


Warchild
 Share

Recommended Posts

Hi guys

 

Please assist

My 2002 Subaru WRX STI have a weird starting issue, IT SEEMS when cold as it started the past two days doing it. I have installed a brand new Rally SPEC bottom end ordered from Subaru JAPAN. Before this my engine was a 93mm bored folly forged motor (incase it makes a difference) I have been mapping the car this past week as the AFR is way out.

Like this morning I started the car, and started first time no problem. So no cold start issue it seems.

I wanted to calibrate my MAP sensor and I had to turn the engine off, turn on the ignition and then do the MAP calibration. Tried starting afterwards and it just swings and no start?? I had to push start the car to drive off

Last night when I started the car, I think I was too quick to release the ignition key, car barely idled and died. Tried starting again directly afterwards, and just swings and no start as well, took me 5 minutes to eventually start the car ...

 

Please help ?

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...