Jump to content

Jono1436215426

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

    Never

About Jono1436215426

  • Rank
    Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Plugin.. DI 1 is wired to Ignition switch.
  2. Hi Dave. Dave to the rescue as always . So the IAT sensor, I have no idea what type it is but how ever I've taking a quick photo of it and have attached it to this message. You'll probably know what type it is. Last, the car does shut down on me but in a mysteries weird kind of way. Like for instants, ill be driving around for a whole day on a long trip no problems. The next day up the road and back no problems. The same day start it up, go to the top of my driveway and the car stops? I don't get it. Wouldn't start up just keeps winding, so left it for about 5mins, started it and away she goes. Hooked it up to the PC and didn't find any errors but the ''ECU Hold Active: The Engine has been shut down'' one that I have always had??? Any ideas??? Someone told me it could be a ignition problem but I've replaced the ignition switch with a new one so I'm stumped if I know what's wrong here. Thanks, Jono.
  3. HI, As the title, ive seen the ignition test option under the drop menu, but how do I test it? and what am I looking for? or how do I view the test? thanks. regards, Jono.
  4. Hi. I've been getting this error and was wondering if anyone knows something or a fix for this? Error: ECU Hold Active: The Engine has been shut down Assigned to: Injector Dive 8 Car: 1996Â Mitsubishi Lancer GSR Much appreciated. Regards, Jono.
  5. Hi all, As you've probably seen already, I've flooded the forums with my car problems. But I've been saved, BIG shout out and thank you to the man @DavidKriedeman for helping me to get my car going again. I highly recommend, if any problems, Daves the answer. Haha. No but honestly this guys a guru, drop him a line or two. Thank You. Kind regards, Jono.Â
  6. ID for team viewer, hope this is right never used this before 909 424 156 thanks.Â
  7. Hi dave. Ok. I'll download it now. Thanks.Â
  8. Hi dave. Thanks. As for the file above I still can't get the car to start? I've fixed all the errors and sensor are working right now (they were signed to the wrong Chanel) but no go? What else could I be missing?? I've gon through the whole manual to set it up like new again but just keeps winding no fire. Regards, jono.Â
  9. Hi dave. Thanks for that. Regards, Jono.Â
  10. Ive switched it to low and the engine fan just gets louder and quicker??
  11. Hi dave. I've done everything You said. All sensor are working. But now the car won't start? The trig1 arming status keeps going up and down where trig2 arming doesn't ? thanks. Jono
×
×
  • Create New...