Jump to content

NongNot

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About NongNot

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. NongNot

    Cruise Control Setup

    Dear All, I got it already. I updated firm on my laptop but forgot to update on ECU. It's difficult to tune for smooth running, I'll try it. Thank you very much you guys for helping me Best Regards,
  2. NongNot

    Cruise Control Setup

    Dear Simon, Scott and Davidv I still cannot enable the cruise status. I attach the new PCL and LOG file in this message. Thank you very much for your help Regards, 31-01-17.pclr Log 2017-01-31 5;17;26 pm.llg
  3. NongNot

    Cruise Control Setup

    Dear Simon I tried with newest firmware but it still not work. Thank you
  4. NongNot

    Cruise Control Setup

    Hi Davidv The reason that why I hold on the ON button because last message from Simon that he told me for hold for a few second. So I tried to hold it. Today I will update firmware and try it again. Thank you
  5. NongNot

    Cruise Control Setup

    Not correct. If not press switch, = 4.98v. When press ON button, = 0.00v. Thank you
  6. NongNot

    Cruise Control Setup

    Hi Simon I tried already but not work. It still not enable. I attached Log in this message Thank you Log 2017-01-26 8;09;52 am.llg
  7. NongNot

    Cruise Control Setup

    Hi Simon You mean that you can activated the cruise status by holding ON switch (0 V) a few second right? Thank you very much
  8. NongNot

    Cruise Control Setup

    Dear Simon I tried both conditions Run over 10 km/h and stay idle, nothing happen. The cruise status not change to Enable and cannot active as well.
  9. NongNot

    Cruise Control Setup

    Hi Simon I attached .pcl file here. Thank you very much 24-1-17.pclr
  10. NongNot

    Cruise Control Setup

    Hi Simon I attached photos here Thank you very much
  11. NongNot

    Cruise Control Setup

    Hi Davidv Actually I used Switch that has ON output is 0 volt and I already set in An Volt to 0 volt also. But when I press ON button, nothing happen. For more information, I setup the AnV Error Low = 0.00 , High = 5.00, and Error Value = 5.00 V Thank you very much
  12. NongNot

    Cruise Control Setup

    Dear Technical Support I use G4+ Fury in 1JZ-GTE VVT-i with new E-Throttle. Everything is pretty good. But I try to install cruise system with original switch form Toyota. I use Analog Volt to define the buttons and also use DI for brake switch. All button defined perfectly except ON button. The cruise status not change to Active. What wrong? please suggest me Thank you very much
×
×
  • Create New...