Jump to content
REVNURAZR

AUDM 2002 WRX STI Antilag Switch Wiring Issues

Recommended Posts

Posting on behalf of a friend of mine.

His current setup is a AUDM 2002 WRX STI running a Link G3 or 3+ ECU. This has been upgraded to run the G4 firmware recently.

We are having issues wiring in the Antilag switches to a DI - for some reason the XS loom DI's are not registering when switched to 12V+

What I am hoping to do - and on my old vehicle (02 STI) I used to run the same setup, only with a Link G4+ - it was wired in by a workshop to use an OEM DI to switch the Antilag on/off - fairly sure to ground/0V.

I know it is common to use the AC switch, but this car is street driven and retains AC. Has anyone got any suggestions about which input that can be utilized to switch Antilag?

I was looking at possibly using the rear de-fog switch or even the cruise control set/resume switch to make this work?...

A side note - the car is flex tuned and is running a Innovate MTX-D E85 gauge that outputs 0-5V Analogue signal through the AI on the XS loom for the ECU. 

Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Switching to ground or +12V should work fine for a DI.  What do you mean by "not registering"?  Are you looking at the DI status in the runtimes screen?  Was the pull-up turned off?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...