Jump to content
Sign in to follow this  
Demetrios Mirissis

Simon, NEED HELP PLEASE

Recommended Posts

I have the G4 Extreme. I was connecting to the ECU last week with no problems. Today I am changing fuel maps for race fuel and it keeps searching for ECU but never finds it. I changed the setting to auto on the comm ports too. I am in desperate need of help to figure this out before I depart tomorrow for a 6 our trailer haul to Watkins Glen International Race Track. Simon, you helped me 2 weeks ago with my AIM / Link Cable and were successful. Thanks in advance, Demetri

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is due to the two ports sharing the same coms. Working on a solution to allow both to function at same time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/2/2011 at 6:15 AM, Simon said:

This is due to the two ports sharing the same coms. Working on a solution to allow both to function at same time.

Did you fgind a solution on this ? have the same problem with communication on G4+ . when my dash is on i cant communicate with ECU

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same rules apply can only run USB or Serial not both together. However CAN and USB will work but must have no wires on the TX and RX pins on the same header.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...