Jump to content
coupe-r

G4+ Xtreme Red Triggers fine but no scope reading? NSX C30A

Recommended Posts

SO has the issue with the G4+ Xtreme red been solved?

I ask cause I have one and have not experienced said issues with the trigger scope. 

Granted, my unit has been on a shelf for a little less than a year and is not running the newest firmware. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have found the issue on our in house unit.

If you can check the internal 3.3V supply in the runtimes this will let us know if you have the same issue.

Voltage should not be higher than 3.3 volts.

 

 

3.3internal error.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just wanted to bump this up as I am having a similar problem.  When cranking the motor, Trigger Scope function is not picking anything up.  My ECU is the Vi-PEC i88 running the latest firmware and using PCLink G4+ software.  Internal 3.3v is reading 3.29v.  (Would cranking the motor cause this to go higher?  Didn't think to check it while cranking.)  Is the Trigger Scope only meant to work when the motor is running?

Edited by chris164935

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...