Jump to content

Lobezy

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Lobezy

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

529 profile views
  1. Hi There, I have the Link MXS Strada dash in my s15 and I am having some dramas with the auto dim feature on the dash. it seems as though the sensor is not picking up much ambient light in the car as it has dark tint and small windows along with the screen shade to limit glare. I have already sett the threshold to 20% however it is dimming the screen when it is much too bright still. Is there a way to facotr the luminoscity sensor's scale? Or will this need to be a firmware thing from AIM? To be honest it used to be fantastic when i first installed it but since the last few firmware
  2. Hi There again, I had a look at the runtime value window with the car running in gear and there are no readings under DI-5 coming through. not even a pulse. However i still have no issues with speed reading on the factory dash? Do you know if these signals are running in parallel and i have a broken circuit to the ECU (which i have checked around the ECU itself from where i removed the old AVCR that used the speed signal to the ECU with no issues) or may i have an issue with the Link ECU pin setup or pin itself? Cheers, Trento
  3. alright i will give it a try this afternoon and see how it goes
  4. Hi There, I am trying to log my ADM S15's vehicle speed using the ECU logging, however when i use the LR wheel speed (DI5) sensor input it comes up with 0. My speedo and everything works with no issues but it seems as though the ECU cannot read my vehicle speed? I have also tried logging using the laptop reading every sensor and all of the listed vehicle speed sensors had no readings. Any suggestions? as this limits some of the gear specific mapping and traction control functions i'd like to look into. Cheers
×
×
  • Create New...