Jump to content

Mini G4+ PNP AIM MXL Pista on Can pressure sensors not coming thru


Mini34
 Share

Recommended Posts

Hi 

I’ve got my ECU connected to the MXL Pista dash and it reads temp, TPS, wide band etc but neither of the pressure sensor I have running to ECU are coming thru on the Can. 
 

I know the pressure sensors are working on the ECU as I can see them and also see them change values but if I set up on the dash I only see OILP and FUEP and no values. 
 

Any help is appreciated. 
 

cheers. 

Link to comment
Share on other sites

Im pretty sure I have tested that for someone else before and found it was a bug in the Aim software.  I think it was solved by setting the ecu type in the dash software to "Vipec - CAN_BUS_BASE_LCC" instead of Link*** 

Try that and let me know if it doesnt work.  We do have one of those dashes in house that I can test if required.  

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Adamw said:

Im pretty sure I have tested that for someone else before and found it was a bug in the Aim software.  I think it was solved by setting the ecu type in the dash software to "Vipec - CAN_BUS_BASE_LCC" instead of Link*** 

Try that and let me know if it doesnt work.  We do have one of those dashes in house that I can test if required.  

Thanks for such a quick response and info.

 

I’ll look at it when next at the car. 
 

again cheers 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...